Wat is onze unieke formule voor ontslaghulp?

Is Ontslagmeesters het zoveelste juridische kantoor? Wij denken van niet, omdat we er heilig van zijn overtuigd dat je echt geholpen bent met onze unieke formule voor ontslaghulp. Ontslagmeesters is het enige échte juridisch kantoor waar hulp bij ontslag gratis is. In deze blog lees je hoe onze unieke formule eruit ziet.

Vrijblijvend kennismaken

Inhoud

Gratis ontslaghulp: de werkgever betaalt (no cure, no pay)

Onze dienstverlening is ontstaan uit de wens om ontslaghulp voor werknemers toegankelijk te maken. Daarbij vinden wij hoge advocaatkosten of uurtje-factuurtje niet meer van deze tijd. Daarom werken wij op basis op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent “geen oplossing, geen betaling”. Alleen als er een resultaat is behaald brengen wij kosten in rekening die de werkgever betaalt.

Wij gaan net zo lang door tot we resultaat behalen. Lukt dat niet, dan hoef je ons niets te betalen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over jouw portemonnee. Met ‘no cure, no pay’ maken wij ontslaghulp toegankelijk voor iedereen. Op onze “over ons” pagina leggen wij uit hoe dat precies werkt.

Maatwerk: plan op maat

Iedere zaak is uniek. Daarom leveren wij maatwerk. Dit doen wij door vrijblijvend een plan op maat te maken. Hierin leggen wij in klare taal uit welke maatwerk-oplossing wij voor ogen hebben en hoe we deze gaan bereiken. Ook leggen we nog een keertje haarfijn uit hoe we het concept ‘no cure, no pay’ toepassen op jouw zaak. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Wens je maatwerk? Vraag direct een plan op maat aan.

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Bij ons krijg je de volle aandacht van een eigen Ontslagmeester die van de hoed en de rand weet. Jouw Ontslagmeester neemt je bij de hand, bespreekt alle mogelijke scenario’s en bepaalt samen met jou een strategie. Uiteraard houdt jouw Ontslagmeester je op de hoogte van iedere stap. Dit zorgt voor rust, vertrouwen en zekerheid. Heb je vragen of wil je gewoon even je ei kwijt? Je kan jouw eigen Ontslagmeester altijd mailen, bellen en WhatsAppen. 

Deskundig, ervaren en daadkrachtig

Als je voor Ontslagmeesters kiest weet je zeker dat je te maken hebt met deskundigen op het gebied van ontslag. Wij doen simpelweg niet anders dan ontslagzaken behandelen. Onze Ontslagmeesters kennen de klappen van de zweep. Wist je dat Ontslagmeesters meer dan 5000 procedures heeft gevoerd?

Gelijke belangen: jouw belang op de eerste plaats

Door onze unieke formule met ‘no cure, no pay’ hebben wij gelijke belangen. Jouw belang staat altijd op de eerste plaats. Zowel jij als Ontslagmeesters hebben baat bij een maximaal resultaat.

Reviews

We kunnen nog veel meer vertellen over onze dienstverlening, maar misschien wil je gewoon eens weten wat klanten van Ontslagmeesters vinden. Lees daarvoor onze ontvangen reviews.

Gratis ontslaghulp

Geplaatst op 1 januari, 2021