De werkgever betaalt

No cure, No pay

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

+31851091130

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Vaststellingsovereenkomst ontvangen? Laat direct jouw vaststellingsovereenkomst controleren.

Er kunnen flink wat haken en ogen zitten aan een vaststellingsovereenkomst. Laat de vaststellingsovereenkomst altijd controleren door een ontslagspecialist. Vul het formulier hieronder in en ontvang binnen één dag advies op maat.

 

 

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Een vaststellingsovereenkomst is vrijwillig. Over de voorwaarden kan je onderhandelen. Ga nooit meteen akkoord als je een vaststellingsovereenkomst ontvangt, maar laat deze controleren.

Meer weten?

Wil jij eerst meer te weten komen over een vaststellingsovereenkomst? In onze blog “Hoe sluit ik een vaststellingsovereenkomst” lees je alles over de vaststellingsovereenkomst.

Lees onze blog

Waarom Ontslagmeesters

Gratis: de werkgever betaalt (no cure, no pay)

Maatwerk: plan op maat

Direct aan de slag

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Werkzaam in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ook ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Direct gratis advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou de hoogste ontslagvergoeding te bezorgen. Benieuwd waar jij recht op hebt? Neem direct vrijblijvend contact op en weet gelijk waar je aan toe bent.

Direct gratis advies
Jay Remmelzwaal

Co-founder & Ontslagspecialist