Over ons

Over ons Ontslagmeesters

Onze missie

Ontslagmeesters heeft één missie: werknemers helpen met een eerlijk ontslag.

Ontslagmeesters biedt werknemers ontslaghulp aan basis van ‘no cure, no pay’.

Onze dienst

Wij halen alles uit de kast om jou te helpen bij ontslag of dreigend ontslag. Wij adviseren en onderhandelen. Altijd oplossingsgericht met jouw belang op de eerste plaats. Mocht het écht nodig zijn, dan staan wij voor jou in de rechtbank.

Vrijblijvend kennismaken

No cure, no pay maakt Ontslagmeesters uniek

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent “geen oplossing, geen betaling”. Alleen als er een resultaat is behaald brengen wij kosten in rekening die de werkgever betaalt. Geen hoge advocaatkosten of uurtje-factuurtje, terwijl jij achterblijft met lege handen.

Hoe werkt ‘no cure, no pay’?

Wij brengen de juridische kosten in rekening bij de werkgever. Dit nemen wij mee met de onderhandeling. Het gedeelte dat de werkgever aan ons betaalt bepalen we per zaak. Wij nemen dit op in jouw plan op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Over Ontslagmeesters

Het verhaal achter Ontslagmeesters

Ontslagmeesters is opgericht door Nick en Jay. Meesters in het arbeidsrecht.

Nick heeft het juridische concept Verkeersboete.nl opgericht en knokt als moderne ‘Robin Hood’ al jarenlang voor de ‘burger’. Opkomen voor de burger is voor Nick de drijfveer geweest om Ontslagmeesters op te richten.

Jay heeft jarenlang bedrijven geadviseerd over arbeidsrecht. Hij weet daarom als geen ander wat er nodig is om een eerlijk ontslag te realiseren. Jay deelt graag zijn juridische kennis en geeft wekelijks trainingen aan bedrijven, juristen en advocaten. Hij heeft Ontslagmeesters opgericht om goede ontslaghulp voor iedereen toegankelijk te maken.

Direct advies