Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn geen traditioneel advocatenkantoor, vakbond of rechtsbijstandverzekeraar. Maar wat dan wel?

Ontslagmeesters is een boetiek juridisch kantoor met superspecialisten, waar de mens achter de zaak centraal staat. Als je voor Ontslagmeesters kiest weet je dat je direct geholpen wordt door een échte specialist. Je krijgt een eigen ervaren Ontslagmeester die de ontslagpraktijk op z’n duimpje kent en dit in klare taal aan jou en de wederpartij kan uitleggen. 

Tevreden klanten

Ontslagmeesters heeft één missie: werknemers helpen met een eerlijk ontslag. Deze klanten gingen jou voor.

Wil je meer over ons weten? Twijfel niet om ons een bericht te sturen of een belletje te geven.

Media

Wij nemen geen blad voor de mond en staan regelmatig media te woord als het in het belang is van onze klanten.

Onze dienst

Ontslagmeesters biedt een luisterend oor, adviseert, onderhandelt en neemt zorgen uit handen. Kortom, wij zorgen voor een eerlijk ontslag. Altijd oplossingsgericht met jouw belang op de eerste plaats. Mocht het écht nodig zijn, dan staan wij voor jou in de rechtbank.

Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening in een vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel.

Werkwijze

1. Kennismaken

Neem direct contact met ons op om jouw situatie voor te leggen. Wij geven je graag gratis een eerste advies. Als we je verder kunnen helpen ontvang je een voorstel voor ondersteuning. Hierin staat precies beschreven hoe wij werken en hoe het zit met de kosten. Wij verhalen de juridische kosten op de werkgever.

2. Adviseren

Wij schrijven een advies en bespreken dit met jou in een adviesgesprek. Samen bepalen we de gewenste voorwaarden van het ontslag, zoals behoud van WW, de ontslagvergoeding en opzegtermijn. Wij leggen in klare taal uit welke mogelijkheden er zijn en maken een plan voor de onderhandeling.

3. Aan het werk

Wij onderhandelen voor jou met de werkgever. Altijd oplossingsgericht, op de juiste toon en met jouw belang voorop. Alles gebeurt in overleg: jij bent de baas, wij zijn de gids. Meestal bereiken wij overeenstemming met de werkgever. Mocht het écht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank.

Nu vrijblijvend voorstel aanvragen

Kosten

Wij zijn glashelder over de kosten. Geen onverwachte hoge kosten of uurtje-factuurtje, terwijl jij achterblijft met lege handen. Daarmee onderscheid Ontslagmeesters zich van traditionele rechtshulp en hoef jij je geen zorgen te maken over jouw portemonnee.

Wij werken op basis van no cure, no pay en brengen alleen kosten in rekening als je een regeling treft met de werkgever.

Wij verhalen de kosten op de werkever

Het is gebruikelijk dat de werkgever een vergoeding betaalt voor de kosten van juridische bijstand. Wij nemen dit mee met de onderhandeling. Hier worden afspraken over gemaakt in de vaststellingsovereenkomst.

Wat als de werkgever de kosten niet (volledig) wil vergoeden?

De vergoeding voor juridische bijstand brengen wij in mindering op het te betalen bedrag. Uiteraard proberen wij de werkgever rechtstreeks te laten betalen voor alle juridische kosten. In de meeste gevallen lukt dit ook. In 95% van de gevallen worden de kosten met onderhandelingen volledig verhaald op de werkgever. Als het toch niet lukt om de kosten (volledig) te verhalen op de werkgever, dan kunnen de resterende kosten worden gedekt met de opbrengsten van de ontslagvergoeding.

Nu vrijblijvend voorstel aanvragen
Over Ontslagmeesters

Het verhaal achter Ontslagmeesters

Ontslagmeesters is opgericht door Nick en Jay. Meesters in het arbeidsrecht. Samen met hun team ondersteunen zij nu duizenden mensen per jaar.

Nick heeft het succesvolle juridische concept Verkeersboete.nl opgericht en knokt als juridische ‘Robin Hood’ al jarenlang voor de ‘burger’. Opkomen voor de ‘burger’ is voor Nick de drijfveer geweest om Ontslagmeesters op te richten.

Jay heeft jarenlang bedrijven geadviseerd over arbeidsrecht. Hij weet daarom als geen ander wat er nodig is om een eerlijk ontslag te realiseren. Jay deelt graag zijn juridische kennis en geeft wekelijks trainingen aan bedrijven, juristen en advocaten. Hij heeft Ontslagmeesters opgericht om sterke ontslaghulp voor iedereen toegankelijk te maken. Hij stelt de mens achter de zaak centraal: “Iedere dag zet ik mij in om mensen te laten voelen dat zij er niet alleen voor staan”.

Gratis advies