Over ons

Onze missie

Ontslagmeesters heeft één missie: werknemers helpen met een eerlijk ontslag.

Vaak lappen werkgevers de regels aan hun laars en komen daar mee weg. Ontslagmeesters roept dat een halt toe door werknemers ontslaghulp te bieden op basis van ‘no cure, no pay’.

Onze dienst

Wij halen alles uit de kast om jou te helpen bij ontslag of dreigend ontslag. Jouw eigen Ontslagmeester is altijd bereikbaar om jou te ondersteunen. Jouw Ontslagmeester adviseert en onderhandelt met de werkgever. Altijd oplossingsgericht met jouw belang op de eerste plaats. Mocht het écht nodig zijn, dan staan wij voor jou in de rechtbank.

Vrijblijvend kennismaken

No cure, no pay maakt Ontslagmeesters uniek

Wanneer het kan werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent “geen oplossing, geen betaling”. Een unieke werkwijze in de toch wel wat ouderwetse juridische wereld. Alleen als er een resultaat is behaald brengen wij kosten in rekening die de werkgever betaalt. Geen hoge advocaatkosten of uurtje-factuurtje, terwijl jij achterblijft met lege handen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over jouw portemonnee.

Hoe werkt “no cure, no pay”?

Wij zorgen ervoor dat jij een zo hoog mogelijke ontslagvergoeding ontvangt. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je nog een paar maanden langer in dienst blijft bij jouw werkgever.

Wij brengen de juridische kosten in rekening bij de werkgever. Ook stelt de werkgever in 99% van de gevallen een budget beschikbaar voor de gemaakt juridische kosten. Dat is ons honorarium. Het gedeelte dat de werkgever aan ons betaalt bepalen we per zaak. Wij nemen dit met een rekenvoorbeeld op in jouw plan op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wanneer geen “no cure, no pay”?

Helaas kunnen wij niet in alle gevallen werken op basis van ‘no cure, no pay’. Bijvoorbeeld wanneer we inzetten op het behoud van jouw baan. Als wij niet werken op basis van ‘no cure, no pay’ werken we met een vaste prijs of een vast uurtarief. Dit geven we aan in jouw plan op maat.

Het verhaal achter Ontslagmeesters

Ontslagmeesters is opgericht door Nick en Jay. Meesters in het arbeidsrecht.

Nick is jurist en bovenal een échte ondernemer. Hij heeft het juridische concept Verkeersboete.nl opgetuigd en knokt als moderne ‘Robin Hood’ al jarenlang voor de ‘burger’. Hij helpt David (de werknemer) graag om de strijd aan te gaan met Goliath (de werkgever). Zorgen voor een eerlijk ontslag en opkomen voor de burger is voor Nick de drijfveer geweest om Ontslagmeesters op te richten.

Jay heeft als jurist jarenlang bedrijven geadviseerd over arbeidsrecht. Van midden- en kleinbedrijf tot multinational. Hij weet daarom als geen ander hoe werkgevers denken. Jay deelt graag zijn kennis en geeft wekelijks trainingen aan bedrijven, juristen en advocaten. Hij heeft Ontslagmeesters opgericht om werknemers te ontzorgen en te helpen met een eerlijk ontslag.

Gratis advies