De werkgever vergoedt de juridische kosten

Eerlijk ontslag

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Ontslag op staande voet

Op staande voet ontslagen? Laat je direct adviseren door een ontslagspecialist.

Vaak is ontslag op staande voet niet geldig. Laat je daarom altijd adviseren door een ontslagspecialist.

Wij adviseren en onderhandelen met de werkgever. Altijd oplossingsgericht met jouw belang voorop. Mocht het écht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank.

Wil je jouw situatie voorleggen? Vul dan direct het formulier hieronder in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op voor gratis advies. 

Gratis advies aanvragen

Ontslagmeesters biedt een luisterend oor, adviseert, onderhandelt en neemt zorgen uit handen. Laat je altijd adviseren door een ontslagspecialist. Zo weet je zeker dat je op een eerlijke manier afscheid neemt.

Meer weten?

Ontslag op staande voet

Een ontslag op staande voet betekent dat de arbeidsovereenkomst per direct wordt beëindigd. Bij een ontslag op staande voet gaat het om ernstige gevallen die niet door de beugel kunnen. Er zitten strenge eisen vast aan ontslag op staande voet. Vaak is ontslag niet geldig. 

Gevolgen

Bij een ontslag op staande voet zijn de gevolgen groot. Zo heb je geen recht op een ontslagvergoeding en een WW-uitkering. Ook is er geen opzegtermijn en/of opzegverbod (bijvoorbeeld wegens ziekte en/of zwangerschap) waar de werkgever zich aan moet houden.

Ontslag op staande voet aanvechten

Als je op staande voet bent ontslagen moet je zo snel mogelijk in actie komen. Na twee maanden vervalt het recht om het ontslag aan te vechten.

Hulp nodig bij het aanvechten van ontslag op staande voet? Neem dan direct contact met ons op.

Nog meer weten?

Nog meer meer te weten komen over ontslag op staande voet? In onze blog ‘Hoe ontslag op staande voet aanvechten‘ lees je alles over ontslag op staande voet.

Lees onze blog
Vaststellingsovereenkomst
Ontslag

Waarom kies je voor Ontslagmeesters

De werkgever betaalt (no cure, no pay)

Maatwerk: plan op maat

Direct aan de slag

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Werkzaam in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ook ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Gratis advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Wil je jouw situatie voorleggen? Neem direct contact op voor gratis advies.

Gratis advies
JayJay Remmelzwaal

Oprichter & Ontslagspecialist