De werkgever betaalt

No cure, No pay

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Ontslag op staande voet

Op staande voet ontslagen? Laat je direct adviseren door een ontslagspecialist.

Een ontslag op staande voet heeft enorm veel impact. Je hebt van de één op andere dag geen inkomen. Een ontslag op staande voet is aan strenge eisen gebonden. Vaak is ontslag op staande voet niet geldig. Wij adviseren en onderhandelen met de werkgever. Altijd oplossingsgericht met jouw belang voorop. Mocht het écht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank. Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend binnen één werkdag contact met je op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Ontslagmeesters biedt een luisterend oor, adviseert en neemt zorgen uit handen. Een goed gesprek met een ontslagspecialist kan enorm helpen. Wij helpen je graag een handje op weg.

Meer weten?

Wil jij eerst meer te weten komen over ontslag? In onze blog ‘Hoe ontslag op staande voet aanvechten‘ lees je alles over ontslag op staande voet.

Lees onze blog
Vaststellingsovereenkomst
Ontslag

Waarom Ontslagmeesters

De werkgever betaalt (no cure, no pay)

Maatwerk: plan op maat

Direct aan de slag

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Werkzaam in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ook ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Direct vrijblijvend advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Benieuwd waar jij recht op hebt? Neem direct vrijblijvend contact op en weet gelijk waar je aan toe bent.

Direct advies
JayJay Remmelzwaal

Co-founder & Ontslagspecialist