De werkgever vergoedt de juridische kosten

Eerlijk ontslag

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Ontslag na 2 jaar ziekte

Ontslag na 2 jaar ziekte? Wij helpen jou met een eerlijk ontslag.

Na 2 jaar ziekte ontvang je meestal een vaststellingsovereenkomst. Je hebt dan recht op een transitievergoeding en een correcte eindafrekening. Helaas gaat dit nog vaak mis. Laat je daarom altijd adviseren door een ontslagspecialist.

Wij zorgen er met onze ondersteuning voor dat het ontslag eerlijk verloopt en dat je krijgt waar je recht op hebt.

Wil je ondersteuning bij ontslag na 2 jaar ziekte? Vul dan direct het formulier hieronder in. Wij gaan dan meteen aan de slag. 

Door op verstuur te klikken bevestig je dat wij voor jou aan de slag kunnen tegen een vast tarief van € 750 incl. btw en ben je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wij ontzorgen volledig tegen een vast tarief van € 750, - incl. btw.

Ontslagmeesters biedt een luisterend oor, adviseert, onderhandelt en neemt zorgen uit handen. Wij controleren jouw vaststellingsovereenkomst, sturen jou een advies en bespreken dit samen in een adviesgesprek. Daarna gaan wij met de werkgever in gesprek. Als het nodig is laten we de vaststellingsovereenkomst aanpassen. Zo weet je zeker dat het ontslag eerlijk verloopt en je krijgt waar je recht op hebt.

Meer weten?

Ontslag na 2 jaar ziekte

Een werkgever kan een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV als er sprake is van 2 jaar ziekte. Het is echter efficiënter en sneller om in onderling overleg uit elkaar te gaan. Vaak ontvang je dan ook een vaststellingsovereenkomst.

Transitievergoeding na 2 jaar ziekte

Bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst heb je niet automatisch recht op een transitievergoeding. Je zult dit expliciet moeten vastleggen in de vaststellingsovereenkomst, zodat het bedrag ook daadwerkelijk wordt overgemaakt bij de eindafrekening. Onderhandelen over de hoogte van de transitievergoeding is meestal niet mogelijk. Het is wel belangrijk dat de juiste berekening is gemaakt.

Bereken direct jouw transitievergoeding met onze tool. 

Nog meer weten?

Nog meer meer te weten komen over het recht op een transitievergoeding bij ontslag na 2 jaar ziekte? Lees onze blog “Recht op transitievergoeding na 2 jaar ziekte“.

Lees onze blog
Ontslag

Waarom kies je voor Ontslagmeesters?

Levert maatwerk

Direct aan de slag

Een eigen Ontslagmeester

Werkt in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Gratis advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Wil je jouw situatie voorleggen? Neem direct contact op voor gratis advies.

Gratis advies
JayJay Remmelzwaal

Oprichter & Ontslagspecialist