De werkgever betaalt

No cure, No pay

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

+31851091130

Ontslag na 2 jaar ziekte

Ontslag na 2 jaar ziekte? Wij helpen jou met een eerlijk ontslag.

Na 2 jaar ziekte ontvang je meestal een vaststellingsovereenkomst. Je hebt dan recht op een transitievergoeding en een goede eindafrekening. Wij zorgen ervoor dat het ontslag eerlijk verloopt en dat je krijgt waar je recht op hebt. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Door op verstuur te klikken bevestig je dat wij voor jou aan de slag kunnen tegen een vast tarief van € 750 incl. btw en ben je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wij ontzorgen jou volledig tegen een vast tarief van € 750, - incl. btw.

Wij sturen jou een advies en bespreken dit in een adviesgesprek. Daarna gaan wij met de werkgever in gesprek. Zo weet je zeker dat het ontslag eerlijk verloopt en je krijgt waar je recht op hebt.

Meer weten?

Wil jij eerst meer te weten komen over ontslag na 2 jaar ziekte en het recht op een transitievergoeding? In onze blog “Recht op transitievergoeding na 2 jaar ziekte” lees je meer.

Lees onze blog

Waarom Ontslagmeesters?

Levert maatwerk

Direct aan de slag

Een eigen Ontslagmeester

Werkt in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Direct vrijblijvend advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Benieuwd waar jij recht op hebt? Neem direct vrijblijvend contact op en weet gelijk waar je aan toe bent.

Direct gratis advies
Jay Remmelzwaal

Co-founder & Ontslagspecialist