Gratis vso adviesgesprek

Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen of verwacht je deze binnenkort? Wil je hier grip op krijgen?

Onze ontslagspecialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Plan hieronder direct een gratis vaststellingsovereenkomst adviesgesprek in.

Werkwijze

1. Kennismaken

Neem direct contact met ons op om jouw situatie voor te leggen. Wij geven je graag gratis een eerste advies. Als we je verder kunnen helpen ontvang je een voorstel voor ondersteuning. Hierin staat precies beschreven hoe wij werken en hoe het zit met de kosten. Wij verhalen de juridische kosten op de werkgever.

2. Adviseren

Wij schrijven een advies en bespreken dit met jou in een adviesgesprek. Samen bepalen we de gewenste voorwaarden van het ontslag, zoals behoud van WW, de ontslagvergoeding en opzegtermijn. Wij leggen in klare taal uit welke mogelijkheden er zijn en maken een plan voor de onderhandeling.

3. Aan het werk

Wij onderhandelen voor jou met de werkgever. Altijd oplossingsgericht, op de juiste toon en met jouw belang voorop. Alles gebeurt in overleg: jij bent de baas, wij zijn de gids. Meestal bereiken wij overeenstemming met de werkgever. Mocht het ├ęcht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank.