De werkgever betaalt

No cure, No pay

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Bereken transitievergoeding 2024

Ontslagen of dreigt ontslag? Bereken direct jouw transitievergoeding met onze tool.

De hoogte van de transitievergoeding in 2024 bedraagt 1/3 maandsalaris per gewerkt dienstjaar. Vul onze tool hieronder in en bereken direct jouw transitievergoeding.

Als je een vast contract hebt kan je meestal onderhandelen over de hoogte van de ontslagvergoeding. Wij adviseren en onderhandelen met de werkgever. Altijd oplossingsgericht met jouw belang voorop. Mocht het écht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank. Neem gerust contact met ons op.

De berekening van de transitievergoeding is een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vul hier jouw gegevens in...

Vul bij het Bruto maandsalaris jouw laatstverdiende maandsalaris in. Je mag bij het maandsalaris 1/12 deel van jouw vakantietoeslag, een vaste 13e maand, overwerkvergoeding en ploegentoeslag optellen. Heb je een flexibel salaris? Vul dan het gemiddelde maandsalaris in over de afgelopen 12 maanden.

Meer weten?

Wil jij eerst meer te weten komen over de transitievergoeding? In onze blog “Heb ik recht op een ontslagvergoeding?” lees je alles over ontslagvergoedingen.

 

Lees onze blog
Transitievergoeding
Bereken

Waarom Ontslagmeesters

De werkgever betaalt (no cure, no pay)

Maatwerk: plan op maat

Direct aan de slag

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Werkzaam in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ook ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Direct vrijblijvend advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Benieuwd waar jij recht op hebt? Neem direct vrijblijvend contact op en weet gelijk waar je aan toe bent.

Direct advies
JayJay Remmelzwaal

Co-founder & Ontslagspecialist