De werkgever betaalt

No cure, No pay

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Bedrijfseconomisch ontslag

Bedrijfseconomisch ontslag? Wij helpen jou met een eerlijk ontslag.

Heb je te maken met ontslag wegens bedrijfseconomische redenen? Bijvoorbeeld door een reorganisatie of bedrijfsbeëindiging? Vaak ontvang je dan een vaststellingsovereenkomst. Er kunnen flink wat haken en ogen zitten aan een vaststellingsovereenkomst. Laat je daarom altijd adviseren door een ontslagspecialist. Wij adviseren en onderhandelen met de werkgever. Altijd oplossingsgericht met jouw belang voorop. Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met je op.

 

 

Ontslag wegens bedrijfseconomische redenen

Een vaststellingsovereenkomst is vrijwillig. Over de voorwaarden kan je onderhandelen. Laat je altijd adviseren door een ontslagspecialist. Zo weet je zeker dat je op een eerlijke manier afscheid neemt.

Meer weten?

Wil jij eerst meer te weten komen over een vaststellingsovereenkomst? In onze blog “Hoe sluit ik een vaststellingsovereenkomst” lees je alles over de vaststellingsovereenkomst.

Lees onze blog
Vaststellingsovereenkomst

Waarom Ontslagmeesters

De werkgever betaalt (no cure, no pay)

Maatwerk: plan op maat

Direct aan de slag

Persoonlijk: een eigen Ontslagmeester

Werkzaam in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ook ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Direct vrijblijvend advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Benieuwd waar jij recht op hebt? Neem direct vrijblijvend contact op en weet gelijk waar je aan toe bent.

Direct advies
Nick Voorbach

Co-founder & Ontslagspecialist