De werkgever vergoedt de juridische kosten

Eerlijk ontslag

Persoonlijke ondersteuning

5-sterren recensies

Direct aan de slag

0851091130

Bedrijfseconomisch ontslag

Bedrijfseconomisch ontslag? Wij helpen jou met een eerlijk ontslag.

Heb je te maken met bedrijfseconomisch ontslag of ontslag wegens bedrijfseconomische redenen? Bijvoorbeeld door een reorganisatie of bedrijfsbeëindiging? Vaak ontvang je dan een vaststellingsovereenkomst.

Er kunnen flink wat haken en ogen zitten aan een vaststellingsovereenkomst wegens bedrijfseconomische redenen. Laat je daarom altijd adviseren door een ontslagspecialist.

Wil je jouw situatie voorleggen? Vul dan direct het formulier hieronder in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor gratis advies. 

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Gratis advies aanvragen

Een vaststellingsovereenkomst is vrijwillig. Over de voorwaarden kan je onderhandelen. Ontslagmeesters biedt een luisterend oor, adviseert, onderhandelt en neemt zorgen uit handen. Laat je altijd adviseren door een ontslagspecialist. Zo weet je zeker dat je op een eerlijke manier afscheid neemt.

Meer weten?

Ontslag wegens bedrijfseconomische redenen

Een werkgever kan een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV als er sprake is van bedrijfseconomische redenen. Het is echter efficiënter en sneller om in onderling overleg uit elkaar te gaan. Vaak ontvang je dan ook een vaststellingsovereenkomst.

Transitievergoeding met een vaststellingsovereenkomst

Sluit je een vaststellingsovereenkomst? Dan heb je niet automatisch recht op een transitievergoeding. Dit betekent echter niet dat je geen ontslagvergoeding ontvangt. Sterker nog, je kan onderhandelen over de hoogte van een ontslagvergoeding.

Bij de onderhandelingen is de transitievergoeding meestal het bodembedrag van wat je kunt krijgen. Hulp nodig bij onderhandelen? Neem dan direct contact met ons op.

Of laat direct gratis jouw vaststellingsovereenkomst controleren.

Werkwijze

1. Kennismaken

Neem direct contact met ons op om jouw situatie voor te leggen. Wij geven je graag gratis een eerste advies. Als we je verder kunnen helpen ontvang je een voorstel voor ondersteuning. Hierin staat precies beschreven hoe wij werken en hoe het zit met de kosten. Wij verhalen de juridische kosten op de werkgever.

2. Adviseren

Wij schrijven een advies en bespreken dit met jou in een adviesgesprek. Samen bepalen we de gewenste voorwaarden van het ontslag, zoals behoud van WW, de ontslagvergoeding en opzegtermijn. Wij leggen in klare taal uit welke mogelijkheden er zijn en maken een plan voor de onderhandeling.

3. Aan het werk

Wij onderhandelen voor jou met de werkgever. Altijd oplossingsgericht, op de juiste toon en met jouw belang voorop. Alles gebeurt in overleg: jij bent de baas, wij zijn de gids. Meestal bereiken wij overeenstemming met de werkgever. Mocht het écht nodig zijn, dan gaan wij naar de rechtbank.

Nog meer weten?

Nog meer meer te weten komen over een vaststellingsovereenkomst? In onze blog “Wat is een vaststellingsovereenkomst” lees je alles over de vaststellingsovereenkomst.

Lees onze blog
YouTube video player
Bedrijfseconomisch

Waarom kies je voor Ontslagmeesters

De werkgever vergoedt de juridische kosten

Levert maatwerk

Direct aan de slag

Levert maatwerk

Werkt in heel Nederland

5-sterren recensies

Jouw belang is ons belang

Tevreden klanten

"Wat ben ik enorm goed bijgestaan in het voor mij enorm nare conflict met mijn werkgever. De ontslagvergoeding ruim verdubbeld en ook voelde ik mij enorm gesteund in mijn zaak ook op emotioneel vlak. Ik ben Jay Remmelzwaal dan ook erg dankbaar voor deze afhandeling en zijn ondersteuning in dit vervelende conflict."

Chantal

"Ik had snel hulp nodig en bij Onstlagmeesters kon ik meteen terecht. Goede service’s en duidelijke communicatie. Na uitleg over mijn situatie zijn ze meteen aan de slag gegaan en alles is professioneel afgehandeld."

Thierry

"Ik ben erg goed geholpen met mijn vraag bij Ontslagmeesters.nl. Ze namen snel contact met me op en na het eerste gesprek werd er meteen actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!"

Marloes

Gratis advies

Onze ontslagspecialisten staan klaar om jou te helpen met een eerlijk ontslag. Wil je jouw situatie voorleggen? Neem direct contact op voor gratis advies.

Gratis advies
Nick Voorbach

Oprichter & Ontslagspecialist